China Elektrische Omheining Insulators fabrikant

ISO9001 landbouwbedrijfgebruik Twee Gaten Elektrische Omheining Strainers

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Terrui
Certificering: ISO9001
Modelnummer: EFA058
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 3000pcs
Prijs: USD0.95-1.1
Verpakking Details: 70pcs/carton
Levertijd: 15 dagen na het krijgen van uw bevestiging
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P
Levering vermogen: 10000 PCs per maand

Gedetailleerde informatie

Gebruik: Tuinomheining, Landbouwbedrijfomheining Kadermateriaal: Metaal
Eigenschap: Gemakkelijk Geassembleerd Kleur: Metaal
Hoog licht:

Two holes Electric Fence Strainers

,

ISO9001 Electric Fence Strainers

Productomschrijving

Elektrische schermende van het het Landbouwbedrijfgebruik van de toebehoren Goede Kwaliteit van de Omheiningscompressed insulated spring Elektrische de Klemzeef

 

Beschrijving:

1. Perfectioneer voor eind post hoge spanning
2. Het twee gatenontwerp liet de draad vrij lopen
3. Hoge norm pre-Gegalvaniseerde plaat met Aluminiumspoel
 

Bedrijfinleiding

 

Opgezet in 2002, begon Internationaal Co. van Terrui, Ltd verwerkende hoogst gespecialiseerde veeinstrumenten en elektrische schermende producten. Wij zijn trots van de bijdrage die wij aan deze industrie, landbouwers en onze samenwerkers hebben geleverd. Als één van de belangrijke leveranciers van het drinken van waterer, kalfskonijnehokken, omloopventilators, plastic vrije box en het elektrische schermen, leveren wij divers type van producten voor wereldberoemde merken.

 

Sinds onderneming, hebben wij meer dan 100 producten ontwikkeld en 25 octrooien gekregen. Wij hebben op productkwaliteit en opstelling ons eigen kwaliteitsbeheersysteem geconcentreerd. De bedrijfverrichting wordt verplicht door ISO 9001-2008 QMS na 2013.

 

Wij zullen verder onze leiding in de elektrische omheining en veeinstrumentenmarkt door onze volledigere klanten en kwaliteitsproducten aan te bieden uitbreiden. Het is onze collectieve sociale verantwoordelijkheid om de betere dienst te verlenen en kwaliteits werkomgeving tot stand te brengen voor elk van ons personeel. Warm welkome klanten om onderzoeken, specificaties en tekeningen voor OEM verwerking te verzenden. Dank voor uw steun.

ISO9001 landbouwbedrijfgebruik Twee Gaten Elektrische Omheining Strainers 0ISO9001 landbouwbedrijfgebruik Twee Gaten Elektrische Omheining Strainers 1

Onze Diensten

 

1. Om het even welk onderzoekt zal binnen 24 uren worden geantwoord.
2. De professionele fabrikant, OEM/ODM-orden is warm welkom.
3. Elk van onze producten100% inspectie vóór verzending, waarborgen wij om onze productenveiligheid te gebruiken.
4. Wij bezitten de beste naverkoopdienst. Als daar om het even welke problemen gebeuren, zal ons team ons beste doen voor klanten op te lossen.
5. Snelle levering (Onze fabriek heeft hoge productiecapaciteit en er is genoeg inventaris om snelle levering voor u te verzekeren).
6. Concurrerende prijs (wij zijn fabrikant van onze producten, zodat kunnen wij u verstrekken zowel hoogte - kwaliteitsproducten als concurrerende prijs).
7. Na verzending, zullen wij alle die documenten zetten naar uw E-mail worden verzonden, verpakkingslijst, handelsfactuur, vrachtbrief, certificaat van andere behoeften van de klant omvatten.

 

FAQ

Q: Hoe te om een steekproef te krijgen?

A: De oude klanten kunnen vrije steekproef krijgen en slechts betaalt de behoefte uitdrukkelijke vracht. Voor nieuwe klanten, zullen wij 50% hoger dan de eenheidsprijs als steekproefprijs laden. Druk uit de vracht ook door kopers wordt gedragen.

 

Q: Hoe te om uitdrukkelijke lasten als het opdracht geven van tot steekproeven te betalen?

A: De klanten die DHL hebben, FEDEX, TNT, UPS-rekening kunnen ons verstrekken uw rekening en wij zullen de steekproeven door verzamelde vracht verzenden. Voor klanten zonder uitdrukkelijke rekening, zullen wij de uitdrukkelijke vrachtlast berekenen zodat u rechtstreeks aan onze bedrijfrekening kunt betalen. Dan zullen de steekproeven door vooraf betaald worden geleverd.

 

Q: Hoe te om steekproeflasten te betalen?

A: Het kan aan onze bedrijfrekening worden betaald. Wij zullen productie van steekproeven op het ontvangen van steekproefprijs schikken. Bereid tijd voor want de steekproef zich van 2 tot 7 dagen uitstrekt.

 

Q: Wat is uw betalingsvoorwaarden?

A: Wij keuren gewoonlijk T/T en onherroepelijke LC bij gezicht goed. Voor regelmatige orden, verkiezen wij 30% van totale waarde zoals neer - betaling en de saldobehoefte om vóór levering worden betaald.

 

Verpakking

 

ISO9001 landbouwbedrijfgebruik Twee Gaten Elektrische Omheining Strainers 2

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn